Spring naar content

Jasper Cornelissen

Toen Armand van Velzen de voorloper van Allied Forces oprichtte, was Jasper Cornelissen zijn eerste opdrachtgever. Ze hebben altijd contact gehouden en in 2019 nam Jasper deel aan de Jungle Challenge in Ghana. Nu draagt hij als consultant actief bij aan de missie van Allied Forces om “organisaties, teams en mensen maximaal in hun kracht te zetten en meer ruimte te creëren voor zingeving.”

Wat spreekt Jasper aan in de werkwijze? “De combinatie van teamontwikkeling en focus op resultaat. En de continue stroom tussen hoofd, hart en gevoel, die ik aan den lijve heb ervaren tijdens een offsite. Er werken heel fijne professionals bij Allied Forces, die werken vanuit broederschap, verbinding en vertrouwen.”

Jasper begon zijn carrière in de publieke sector in uiteenlopende (HR)rollen en verandertrajecten. Later werkte hij bij Randstad en tegenwoordig bij Adecco. “Altijd op het snijvlak van rendementsverbetering en teamontwikkeling. Vanuit mijn overtuiging dat resultaat alleen wordt behaald als mensen weten waarvoor ze staan opgesteld, zichzelf mogen zijn, plezier hebben én het vertrouwen dat ze fouten mogen maken.”

What you see is what you get, bij Jasper. Hij is getrouwd, heeft drie dochters en kookt graag buiten op de kamado (ook in de winter).