Spring naar content

Investor Owned Companies

Als onderdeel van de Allied Forces Group werkt The Allied Impact samen met start-ups, scale-ups, VC’s en Private Equity-bedrijven. We bouwen een solide Human Capital fundament voor snelgroeiende organisaties, die zo een magneet worden voor het beste talent. Kortom, we ontwikkelen de ‘soft stuff’ om zakelijke beloften tot een succes te maken. Want “soft is hard”.

We richten ons op leiders, op het creëren van high trust-teams, het bouwen van een duurzame cultuur en het verankeren van processen om doelen te stellen en te bereiken. Dit doen we met een gestructureerd en flexibel leiderschaps- en team ontwikkelingsprogramma. Dat programma bestaat uit bouwstenen die passen bij alle aspecten van snelgroeiende bedrijven. En die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen.

Het team van The Allied Impact bestaat uit een unieke mix van ervaren ondernemers, leiderschaps- & teamexperts, hands on-managers en bovenal gepassioneerde mensen. Ze kennen het vak en brengen veel praktijkervaring mee.

Ons uiteindelijke doel is onze winst te herinvesteren in start-ups en scale-ups die naast financieel rendement bijdragen aan een positieve sociale en ecologische impact. Met andere woorden: We willen onze winst inzetten voor een betere wereld. Overigens; we koppelen onze tarieven bij voorkeur aan het uiteindelijke succes van de bedrijven waarmee we samenwerken. Skin-in-the-game: Als we samen winnen, delen we in de winst. Anders dragen we samen het verlies.

 

Want to know more?