Spring naar content

Life Science
& Health

Wij begrijpen de uitdagende en dynamische wereld van de Life Sciences & Health sector. Als experts in de ontwikkeling van het menselijk kapitaal zijn we ons bewust van de complexe uitdagingen waarmee de bedrijven en hun leiders in de sector worden geconfronteerd. Om succesvol in te spelen op de groeiende vraag, veranderende regelgeving en logistieke obstakels van de toekomst, is moedig leiderschap vereist.

Dit omvat het omarmen van technologische innovaties, investeren in talent en digitale connectiviteit. Het creëren van excellente teams, sterk leiderschap en een high-performing cultuur is essentieel om impactvolle resultaten te behalen. Sinds het ontstaan van Allied Forces in 2018 zijn we altijd sterk verbonden geweest met bedrijven in de sector. Inmiddels werken we voor mooie bedrijven.

Gedrag en resultaat

Bij Allied Forces gaan we niet voor een beetje meer of beter, maar voor fundamentele verandering. Een duurzaam succesvolle werkwijze, die we stevig verankeren in de bedrijfscultuur. Alleen als we die ruimte krijgen, gaan we de uitdaging aan. Dan analyseren we de status quo en starten een verandering. Gericht op gedrag en resultaat, gebaseerd op ons wetenschappelijk verantwoorde framework. Daarmee maken we zachte factoren keihard inzichtelijk. De werkelijke situatie van een organisatie komt onherroepelijk naar boven.

Cultuur

De cultuur van een organisatie is niet altijd tastbaar, maar wel degelijk aanwezig. En ze beïnvloedt al het denken en doen. Bij elke fase van een onderneming past een eigen cultuur, die meegroeit met de organisatie. Soms wil je meer ondernemerschap, soms heb je meer behoefte aan orde. Wij observeren de cultuur en analyseren de afstemming met de fase en behoeften.

Organisatie

Net als de cultuur is ook de structuur van een organisatie onderhevig aan de fase waarin ze verkeert en de verandering die ze beoogt. Zo kijken wij naar bestaande structuren en patronen.

Leiderschap

Leiders heb je op alle niveaus in de organisatie. Idealiter ontwikkelen zij zich door een pipeline, afgestemd op de cultuur en richting van de onderneming. Wij stellen de vraag of het leiderschap bij de aard en situatie past.

Vaardigheden

Als je weet welk resultaat je wil behalen, weet je ook welke vaardigheden daarvoor nodig zijn. Zijn medewerkers en teams capabel en goed uitgerust om te toen wat nodig is? Bij elk verandertraject hoort een vlootschouw.