Spring naar content

Maatwerk met
13 bouwstenen

Onze dienstverlening is altijd maatwerk, samengesteld uit 13 bouwstenen. Dat zijn programma’s die zich in de praktijk hebben bewezen en waarin wij sterk geloven. Ze ademen allemaal het gedachtegoed van Allied Forces, zowel in de ontwikkeling als executie. Daarnaast bieden wij speciale leiderschapstrajecten aan, met reizen op maat naar bijvoorbeeld Ghana, Noorwegen en Marokko.

Human Performance Analysis

Deze wetenschappelijk gevalideerde survey geeft exact weer hoe medewerkers kijken naar de huidige en gewenste cultuur en hoe dat beeld zich verhoudt tot de persoonlijkheidskenmerken en het gewenste resultaat op individueel, team- en organisatieniveau.

High Performing Individual

We onderzoeken en ontwikkelen de performance van het individu. Dat doen we onder meer met persoonlijke coaching en specifieke aandacht vanuit de gewenste ontwikkeling.

High Performing Leadership

Dit programma richt zich op het ontwikkelen van leiders die in balans zijn met hun gedachten, gevoelens en intuïtie. Zij beschikken over de juiste leiderschapsvaardigheden en laten het gedrag zien dat nodig is om hun teams en teamleden te leiden naar gezamenlijk succes.

High Performing Team

Het onmogelijke mogelijk maken: Afgestemd op noodzaak en wens biedt het programma teams de noodzakelijke beweging naar een High Performing-cultuur, waarin de mens zijn volledige potentieel benut en ongekende resultaten worden behaald.

High Performing Organization

De inrichting van de organisatie heeft invloed op de performance ervan. Door het leiderschap te ontwikkelen, kun je de hele organisatie meenemen in een essentieel veranderproces.

Strategy Planning & Execution

Om tot resultaat te komen, is een heldere visie, een duidelijke strategie en een concreet plan nodig. Dit programma helpt leiders en hun teams om duidelijke keuzes te maken, onderlinge afhankelijkheid zichtbaar te maken en wendbaar te blijven. Zo komen zij in actie om het gewenste resultaat te bereiken.

Management Development

Als High Performance moet worden geborgd en opgevolgd in de hele organisatie, bieden wij Management Development op maat aan.

Culture Book

Als teams en organisaties de impact van High Performance ervaren, willen zij die prestatiecultuur voor de langere termijn borgen. Met het programma Culture Book bieden wij die borging op gedrag en resultaat. Allied Forces heeft een aanpak ontwikkeld die het waarneembare, gewenste gedrag inzichtelijk maakt. Daardoor ontstaat Strategic Aligned Behaviour (SAB): direct werken aan een duidelijk doel volgens vaste kernwaarden.

Accelerating Extreme Ownership Solution

Deze pressure cooker voor change laat direct meetbaar resultaat zien. Binnen 10 weken realiseren we samen een doorbraak.

Sales Leadership & Execution

Welke competenties en vaardigheden heb je nodig binnen je High Performing Sales Organisatie? Wij ontdekken en ontwikkelen ze bij personen en teams in elke fase van het commercieel gesprek, met als doel de klant een oplossing te bieden en tot samenwerking te laten besluiten.

Boardroom Leadership Dynamics

Dit programma ontwikkelt het leiderschap in de organisatie om te functioneren op boardroom-niveau. Hoe ga je om met tegenstrijdige belangen, contextuele invloeden en zeer complexe situaties?

Leiderschapsreizen

In een traject van enkele maanden werk je toe naar een uitdagende, fysieke reis naar de kern van jezelf. Confronterend en vooral inspirerend.

Train-de-Trainer

In onze samenwerking met opdrachtgevers moeten wij op termijn overbodig worden. Afhankelijk van de behoefte en noodzaak, leiden wij teams en personen op tot experts. Zo borgen we kennis en ervaring binnen de organisatie.