Spring naar content

Partnerships

Eerst en vooral is Allied Forces een netwerk van klanten en medewerkers, verbonden door ons gedachtegoed. Uit dat netwerk ontspruiten nieuwe initiatieven. Sommige incorporeren we in Allied Forces, andere vereisen een eigen platform. Allied Forces participeert actief, maar de bedrijven bedruipen zichzelf.

 

The Allied Impact

In essentie investeren private equity-bedrijven en venture capitalists in business opportunities en in de teams daarachter. Om in korte tijd succesvol te worden, moeten die teams excelleren in zowel hard als soft skills. Dat gaat niet vanzelf. Wij begrijpen de mindset van de investeerder én de startup. En we weten wat nodig is om een solide Human Capital Foundation te bouwen. In een vastomlijnd programma ontwikkelen we leiderschap en een high performing-cultuur.

Evenwel voelen we bij The Allied Impact een verantwoordelijkheid die verdergaat dan de individuele bedrijven waarmee we werken. Ons hogere doel is te herinvesteren in start-ups and scale-ups die een positieve sociale en maatschappelijke impact beogen (naast een gezond financieel resultaat). In andere woorden: We want to put our profits at work for the better.