Spring naar content

Vergroot je impact, verbeter je business

Fundamentele impact

Bij Allied Forces gaan we niet voor een beetje meer of beter, maar voor fundamentele, duurzame verandering. Een bewezen werkwijze, die we stevig verankeren in de bedrijfscultuur. Alleen als we die ruimte krijgen, gaan we de uitdaging aan. Dan analyseren we de status quo en starten een cultuurprogramma, gebaseerd op ons wetenschappelijk verantwoorde framework. Daarmee maken we zachte factoren hard inzichtelijk. De werkelijke situatie van een organisatie komt onherroepelijk naar boven.

Ongekende resultaten

Onmogelijk geachte resultaten behaal je als vier cruciale elementen op elkaar zijn afgestemd: individu, team, taak en context. Zijn die in balans, dan maak je fundamentele impact. Zo werken High Performing Organisaties.

Context

Teams die vertrouwen hebben, in zichzelf, in elkaar en de taak, zijn bijzonder goed opgewassen tegen de omgeving, externe factoren, oftewel: de context waarin zij werken. Als de drie elementen in balans zijn, kan het team elke context aan.

Team

Een team is een groep individuen die elkaar vertrouwt, waar men zich veilig voelt. Dat is de basis waarop high performance wordt gebouwd. In zo’n team is de kracht van ‘ik’ en ‘wij’ onvoorwaardelijk.

Ik

Wie ben ik en waarom ben ik wie ik ben? Die wezenlijke vragen moet je kunnen beantwoorden. In onze aanpak worden overtuigingen en geloofssystemen losgelaten. Er ontstaat onvoorwaardelijke ruimte voor ‘ik’.

Rol, taak & opdracht

Als je weet wie je bent en elkaars kracht en uitdagingen kent, kan iedereen vanuit zijn verantwoordelijkheid optimaal presteren. En als duidelijk is wat je wil bereiken en waarom dat belangrijk is, kunnen teamleden extreem eigenaarschap nemen.

Cirkel van succes

Ons aanbod is georganiseerd rond vier essentiële aandachtsgebieden: organisatie-ontwikkeling, leiderschap & cultuur, leren & ontwikkelen en digital solutions. Wij kunnen die cirkel op maat aanbieden, afgestemd op de situatie en altijd in onderlinge balans.

Leiderschap & Cultuur

Effectief leiderschap beïnvloedt de cultuur voor 40 procent. Als teams hun potentieel benutten, ontstaat een duurzame cultuur waarmee je écht impact maakt. Het lijkt misschien een ongrijpbaar begrip, maar wij maken cultuur heel tastbaar.

Leren & Ontwikkelen

Onze filosofie richt zich op ervaringsleren. Het is de meest krachtige vorm van leren en ontwikkelen, die echte transformatie mogelijk maakt. Wij combineren nieuwe ervaringen met diepe reflectie en evaluatie in het moment.

Digitale oplossingen

Zelfontwikkelde applicaties ondersteunen onze programma’s. De tooling versterkt de ontwikkeling van gedrag en resultaat.

Organisatieontwikkeling

Verandering vereist vaak een nieuw organisatiemodel, een nieuwe manier van werken. Als de strategie staat, begint het pas écht: Wij ondersteunen de keuze, ontwikkeling en inrichting van de juiste structuur en cultuur.

Voor wie?

Allied Forces richt zich met gespecialiseerde teams op diverse sectoren. De specifieke kennis maakt snelle aansluiting mogelijk en biedt een solide basis voor vertrouwen.