Spring naar content

Laurens van Geffen

Als officier in het Korps Mariniers werkte Laurens van Geffen onder extreme omstandigheden over de hele wereld. Die ervaring stimuleerde zijn veerkracht en de overtuiging alles uit het leven te halen. Laurens heeft een sterk track record in HR opgebouwd, met een strategische verbreding in digital. Als leider, coach en trainer heeft hij een stevige, persoonlijke visie en vindt hij altijd een pragmatische balans tussen soft en hard skills.

In diverse profit als non-profit organisaties heeft Laurens in vele organisatorische en culturele verandertrajecten geleid, vanuit posities in HR, finance en IT. Daarnaast richtte hij het Meaning Leadership Institute op, een netwerkorganisatie gericht op duurzame verandering van business, lifestyle en perspectief. Laurens ziet (on)zichtbare talenten in teams en organisaties die hij op authentieke wijze boven haalt.

Als executive coach begeleidt Laurens individuen in het achterhalen van hun doel in het leven, als meest intrinsieke drijfveer. Hij denkt snel en is actiegericht, maar altijd met gezond realisme en loyaliteit aan het geheel.

Laurens is getrouwd en heeft twee prachtige dochters. In de natuur zijn en omgeven worden door dieren, is voor hem een belangrijke factor om bewust vrij te leven.