Spring naar content

Dennis Rigbers

Allied Forces-oprichter Armand van Velzen en Dennis Rigbers kennen elkaar al van hun kindertijd in het Brabantse Hoeven. Inmiddels is de relatie flink verdiept, want met zijn bedrijf InterRigby verzorgt Dennis diverse werkzaamheden op het gebied van Finance voor Allied Forces. Een weloverwogen keuze, gebaseerd op gedeelde waarden.

Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft Dennis zich breed ontwikkeld binnen Finance en diverse rollen vervuld bij uiteenlopende organisaties. Strategisch, tactisch en operationeel. In 2019 besloot ik zelfstandig te gaan werken, omdat ik in elke vezel voelde dat ik verandering nodig had. Mijn eigen weg volgen, maar wel de kennis en ervaring inzetten.”

Zo kwam Allied Forces in beeld. Want door de flinke groei zochten Armand en collega’s dringend een partner voor financiële zaken. Dennis kende het bedrijf via Armand, maar ging niet over één nacht ijs: “Naast het persoonlijk contact en vertrouwen vind ik het heel belangrijk om ook een inhoudelijke klik te hebben. En die bleek er zeker te zijn. Ik deel de kernwaarden, de omgang met mensen (vanuit verbinding en zuiverheid) en de manier van werken (met het oog op impact, eigenaarschap en autonomie). Mensen met uiteenlopende expertises die elkaar weten te vinden en elkaar versterken.

Met zijn bedrijf InterRigby wil Dennis ook maatschappelijk betrokken zijn. Daarom sponsort hij dit seizoen het project ‘Niemand buitenspel’ bij voetbalclub NAC Breda. Jongeren met een bijstandsuitkering, beperking, of zonder startkwalificaties komen moeilijk aan een baan. Het project biedt hen de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de speciale omgeving van het Rat Verlegh Stadion.”

Naast de (interim) werkzaamheden voor Allied Forces verzorgt InterRigby recruitment met specialisme Finance. Zowel vaste functies als interim, voor alle rollen en niveaus door het hele land. Een bewuste keuze om actief te blijven binnen het werkveld van Finance wat het makkelijker maakt om organisaties en kandidaten te adviseren vanuit zijn functie als recruiter.