Spring naar content

Armand van Velzen

Armand van Velzen heeft 16 jaar gewerkt als officier bij het Korps Mariniers en is sinds 2014 ondernemer en oprichter van Allied Forces Consultancy. Bij het Korps heeft hij aan grote eenheden en kleine specialistische teams leidinggegeven onder extreme omstandigheden. Als consultant leidde hij al veel teams en organisaties door een veranderingsproces naar succes, waarbij hij telkens zag dat de sleutel tot succes ligt in de combinatie van het juiste gedrag en de juiste mindset met gefocust en gestructureerd werken aan een concrete doelstelling.

Armand heeft economie gestudeerd en een Bachelor Internationale Betrekkingen en Veiligheidsstudies afgerond. Hij kan zich als geen ander inleven in een team dat voor een uitdagende opdracht staat. Door ownership te nemen over de situatie en uitdagingen, creëert hij creatieve oplossingen en oogst hij met het team succes.

Armand is no-nonsense en resultaatgericht. Armand is vader van drie zoons en besteedt met zijn vrouw en gezin veel tijd aan sport, sociale contacten en reizen. In zijn vrije tijd is hij te vinden in de gym en houdt hij zich bezig met lezen en ontwikkelt hij zich in spiritualiteit.