Spring naar content

Anton van den Berg

Anton van den Berg heeft 18 jaar gewerkt als manager bij het Korps Mariniers en is sinds 2018 zelfstandig ondernemer en partner bij Allied Forces Consultancy. Overal ter wereld ontwikkelde Anton succesvolle organisaties, managers en teams. In complexe situaties bij het Korps Mariniers leerde hij dat ownership, mindset en blind vertrouwen niet alleen topprestaties opleveren, maar ook bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en resultaten.

Wat Anton onderscheidt, is zijn integrale veranderaanpak en persoonlijkheid. Hij brengt mensen in beweging door zijn resultaat-, proces- en mensgerichte manier van werken. Zo bouwt hij als een aannemer vanuit een fundament van vertrouwen aan succesvolle teams, managers en organisaties.

Met zijn wetenschappelijke achtergrond bij TNO en meerdere afgeronde Human Resource-opleidingen heeft Anton veel onderzoek verricht. Zo heeft hij een model ontwikkeld dat als organisatiescan wordt ingezet door Allied Forces.

Anton is vader van vier kinderen en besteedt met zijn vrouw veel aandacht aan sociale contacten, sport en vrijwilligerswerk. Hij geeft zijn sportieve activiteiten graag maatschappelijke waarde door bijvoorbeeld marathons te lopen voor een goed doel. In zijn vrije tijd is hij veel te vinden in, op en soms onder het water.