Spring naar content

Twan van Tilburg

Twan van Tilburg heeft 12 jaar gewerkt bij defensie en opereert daarna al ruim 18 jaar als trainer, coach en vertrouwenspersoon binnen de Internationale private en publieke hoog risicosector. Zijn carrière is gestart als dienstplichtige bij het Korps Commando Troepen en hij heeft zich daarna doorontwikkeld tot Officier bij het Korps Mariniers. Door zijn weg op deze manier te bewandelen leerde hij zichzelf en zijn teams onder alle omstandigheden te leiden en coachen.

Twan heeft een grote interesse in menselijk gedrag. Hij is master en trainer in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Niet alleen gelooft hij zelf een leider te zijn, hij vindt het prachtig om anderen de leiding te laten nemen. Zoals Aristoteles ooit zei: “Wat men moet leren te doen, leert men door het te doen.”

Het trainen en coachen van individuen en teams doet hij door zijn enthousiasme, passie en kennis te delen. Hardlopen staat elke ochtend tussen 5 en 6 op Twan’s programma, waarna een ijskoude douche volgt en meditatie. De ideale start van zijn dag.