Spring naar content

Jeroen Offermans

Jeroen Offermans is niet alleen trainer en systemisch coach, maar ook serie-ondernemer en investeerder. Die rijke ervaring geeft hem de kennis en overtuigingskracht om leiders en ondernemers “wérkelijk de top te laten bereiken”. Die metafoor gebruikt Jeroen graag, gezien zijn voorliefde voor de berg- en klimsport, waarin hij onder andere een reisorganisatie én wereldwijd opererend trainingsbureau voor hoog-specialistische eenheden van politie en defensie heeft opgericht.

Verken je binnenwereld, verover de buitenwereld. Dat is het levensmotto van Jeroen. Na heel wat succesvolle avonturen in ondernemersland heeft hij zich verdiept in de psychologie erachter. Wat speelt er intrapersoonlijk interpersoonlijk in de onderstroom van organisaties? “Als trainer en coach kan ik me daarnaast heel goed verplaatsen in de harde kant van ondernemen: de kpi’s, processen, etc. Met mijn eigen reis kan ik mensen inspireren. Ook leiders in organisaties, die die verbinding met het team en de organisatie zoeken vanuit de verbinding met zichzelf.”

Zijn passie voor berg- en skisport brachten Jeroen tot het ondernemerschap. Een gespecialiseerde reisorganisatie, die vervolgens is gaan ‘bloemkolen’. “Het werd ook een trainingsbureau voor speciale eenheden van defensie en politie die op grote hoogte werken. Bijvoorbeeld anti-terreureenheden die worden opgeleid voor klimmen in stedelijk gebied en op schepen.”

In zijn werk met Allied Forces wil Jeroen schudden aan het wereldbeeld van trainees. “Ik wil mens en business verbinden vanuit ambitieuze groei, bevlogen samenwerking en het daadwerkelijk realiseren van je dromen.”