Spring naar content

Ruud Zahradnik

Ruud Zahradnik heeft bijna zijn hele leven bij het Korps Mariniers gewerkt. Daar heeft hij de mogelijkheid gekregen zich zeer veelzijdig te ontwikkelen en veelvuldig samen te werken met verschillende defensieonderdelen. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen waren daarbij essentieel. Net als zijn specialisaties in sport, military assistence en collegiaal netwerken.

Ruud heeft de sterke behoefte om vanuit zijn kennis, expertise en ervaring bij te dragen aan de ontwikkeling van krachtige eigenschappen bij anderen. “Hierdoor kunnen mensen gelukkiger zijn met zichzelf, goed zijn voor hun omgeving en waardevolle prestaties leveren.”

Als loop- & hersteltrainer bij een voetbalclub, mede-organisator van de FLO-borrel in Den Helder en mede-oprichter van het Post Actieven Netwerk Koninklijke Marine, wil hij ook sociaal actief zijn voor de gemeenschap. Ruud is getrouwd met Anita; zij hebben twee zoons die (ook) sportonderwijs hebben gekozen. Sport speelt een grote rol in het gezin, zowel de beoefening als begeleiding. Ruud houdt daarnaast ook van muziek en bierbrouwen (als tegenhanger van de sportverslaving).