Spring naar content

Jolanda Wadl

Na diverse ondersteunende functies bij veelal grote, internationale organisaties, besloot Jolanda Wadl het anders aan te pakken. Ze had gewerkt in de farmacie en de zakelijke dienstverlening, van directiesecretaresse met HR-taken tot teamleider en office manager. “Ik ben een doener,” stelt Jolanda, “en al doende heb ik veel geleerd.” Bij Allied Forces ondersteunt ze het management als executive assistant.

Nu heeft Jolanda een compleet nieuwe rol in een fluïde organisatie. “Een mooie uitdaging, die mij zeer aanspreekt. Ik ben graag de spin in het web, die weet wat er speelt en wat nodig is. Allied Forces is in korte tijd hard gegroeid, dus er ligt veel werk. Het is pionieren, met het oog op meer structuur. En vooral: het team faciliteren, zodat iedereen kan doen waar hij goed in is.”

Een vast kantoor heeft Allied Forces niet, maar wel een landelijk gelegen “thuishonk” in het midden van het land. Daar komt men regelmatig samen voor het broodnodige fysieke contact. Jolanda had er haar eerste kennismakingsgesprek. “Daar is de liefde ontstaan. Ik besefte meteen dat het een bijzondere club mensen is. Dat we veel op afstand werken, is een kwestie van aftasten en heldere afspraken maken.”

Vanuit Amsterdam trekt Jolanda er vaak op uit. De natuur in, met de auto door Europa voor kleine en grote trips en verre reizen. “Met een vriendin ben ik bijvoorbeeld naar Namibië geweest, en naar Suriname. Dat zijn prachtige ervaringen, die me veel energie geven. Een fijne boost, want in mijn werk geef ik 110 procent.”