Spring naar content

Jan Kosters

Om de groei van Allied Forces te ondersteunen, werkt bedrijfseconoom Jan Kosters ‘aan de achterkant’ klantonderzoeken uit. Hij past onze surveys aan op maat van de klantsituatie, verzorgt de routing van deelnemers en maakt rapportages. Jan: “Dit is typisch computerwerk, dat ik altijd en overal kan doen. Daarom is het mooi te combineren met mijn andere werk, als goochelaar (www.goochelaarjan.nl / www.123magie.nl).”

Jan raakte betrokken bij Allied Forces, omdat hij partner Anton van den Berg persoonlijk kent. “Ik zie Anton als een man met een missie. Allied Forces heeft een duidelijke mening over wie ze wel en wie ze niet kunnen helpen. Het gaat niet alleen om geld verdienen, maar vooral om de mensen op de werkvloer. Deze benadering sprak mij meteen aan. Ik geloof dat geld slechts een middel is. Als wij ­– als mensen – focussen op wat écht belangrijk is, wordt de wereld een betere plek voor iedereen. Dat probeer ik in mijn werk en voorstellingen uit te dragen.

Mijn bijdrage is bescheiden, ik wil vooral dat men zich kan richten op het echte werk. De rapportages die daarvoor nodig zijn, het kantoorwerk, neem ik voor een deel uit handen. Ik word flexibel ingezet, omdat ik dat zelf erg prettig vind. Ik kan snel reageren, zodat collega’s snel verder kunnen met de klant.”