Spring naar content

Work smart, play smart!

In zijn kakelverse boek beschrijft Hidde de Vries (oprichter van Recharge, bureau voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling) hoe je meesurft op de golven van verandering en niet opgebrand aanspoelt in de branding. Oftewel: Hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd, met meer plezier. Het eerste hoofdstuk behandelt de future state, een bekende term bij Allied Forces en dat is bepaald geen toeval. Hidde ging vorig jaar met ons mee naar de Jungle Challenge in Ghana.

 

Hidde: “Een van de vaste onderdelen die wij bij onze programma’s hanteren is het definiëren van je einddoel. Wat wil je bereiken en waarom is dat belangrijk? Mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn, zijn beter bestand tegen externe prikkels. In mijn boek heb ik illustrerende en soms aangrijpende verhalen opgetekend en die onderbouwd aan de hand van wetenschappelijk onderzoek. Ik laat je zien dat je meer vooral elkaar gaat krijgen, door juist meer tijd voor jezelf te pakken.”

 

Speciaal  voor onze volgers stelt Hidde het eerste hoofdstuk van zijn boek beschikbaar. Je kun het hier downloaden. Benieuwd naar de rest? We raden het je van harte aan: https://managementboek.nl/boek/9789082034745/work-smart-play-smart-nl-hidde-de-vries