Spring naar content

Bring in the marines

Wat het doel ook is, uw organisatie kan alleen groeien als het team er samen voor wil vechten. Allied Forces combineert kennis van het korps mariniers met uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Zo smeden we allianties tussen leiders, teams en individuen.

Bring in the marines

Wat het doel ook is, uw organisatie kan alleen groeien als het team er samen voor wil vechten. Allied Forces combineert kennis van het korps mariniers met uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Zo smeden we allianties tussen leiders, teams en individuen.

illustratie website def

BUILDING HIGH PERFORMING
TEAMS & ORGANISATIONS

Teams bepalen de kracht van de organisatie. Pas als elk team excelleert, ken je de potentie van het geheel. Dat lukt alleen als ieder individu zijn talenten ontwikkelt, zijn taak kent en uitvoert en durft te experimenteren. Iedereen moet weten wat de doelen zijn en daarvoor willen vechten. Met vertrouwen, psychologische veiligheid, betrokkenheid en eigenaarschap zul je zien dat geen doel te hoog is. Zo werken wij integraal aan het succes van de organisatie, het team en het individu. En versterken we de executiekracht. Dat zijn Allied Forces die impact maken.

004-speech

Analyse

Met onze High Performance Analyse voor teams en organisaties, geven we snel inzicht in de huidige en gewenste cultuur en in zes kritieke succesfactoren. De wetenschappelijk gevalideerde analyse is gebaseerd op het model van Quinn. We zetten ’m vaak in als nulmeting, zodat we exact weten wát we moeten doen om de meeste impact te maken, integraal en op maat gesneden. Alle dimensies in een organisatie hebben invloed op elkaar en de business.

002-growth

Initiatie

Na de analyse gaan we aan de slag met onze rijkgevulde toolbox, vol bewezen programma’s voor organisatie-, team- en leiderschapsontwikkeling. Wij begeleiden vanuit eigen ervaring, met de nieuwste inzichten op psychologisch gebied en confronteren op een constructieve manier. Onze programma’s zijn pragmatisch en gebaseerd op leren door te ervaren. Daarmee brengen we duurzame verandering tot stand.

003-goal

Realisatie

Net als de mariniers gaan we samen op missie. Elk team waarmee wij werken, krijgt vanuit de eigen organisatie een business assignment, waarin we gezamenlijk werken aan een hoger organisatiedoel. Zo creëren we waarde voor de organisatie en verzilveren we de opgewekte energie. Het team en de teamleden ervaren persoonlijke groei en concreet succes. De basis voor een High Performing Cultuur is gelegd.

Wie zijn wij

Allied Forces creëert een marinierscultuur binnen bedrijven:  winnen is het doel en verliezen geen optie. Durf om grenzen te verleggen, is essentieel voor continuïteit en groei. Fouten maken, hoort daarbij. Want angst stimuleert risicomijdend gedrag en remt innovatie.

Wij geloven dat diversiteit en inzicht in elkaars talenten essentieel zijn voor elk team, dus ook voor ons. Daarom heeft de helft van onze mensen een achtergrond in het bedrijfsleven en de andere helft een achtergrond bij Defensie. Wij staan altijd open voor versterking van ons team. Ook door jonge mensen met een ander perspectief.

Naast die diversiteit hebben wij één ding gemeen: Wij geloven dat mensen het meest waardevolle kapitaal zijn binnen bedrijven. Als de mens op 1 staat en er veiligheid en vertrouwen heerst, dan worden onmogelijke resultaten mogelijk. Leiders zijn effectief, tonen voorbeeldgedrag en bieden hun teams ruimte. Hierdoor komen teams in een flow en bereiken high performance. Dat wil toch elke organisatie?

Voel jij je aangesproken door onze aanpak? Neem dan vooral contact op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Cases

In de afgelopen jaren hebben we mooie opdrachten mogen vervullen voor aansprekende klanten. Lees hier wat de uitdagingen waren en hoe wij die hebben opgepakt.

Elk team heeft uitdagingen. Die pakken onze professionals met beide handen aan. Op wat voor niveau dan ook. Trotse klanten vertellen over de resultaten van onze samenwerking, terwijl ze het parcours van Mud Masters overwinnen.

Heico Sandee vann Smart Robotics
“Zorgen dat we allemaal dezelfde kant op blijven rennen.”

Silvie Cremers van Just Eat Takeaway
“Samen bouwen we aan een High Performing Team.”

Referenties

We kunnen zelf de mooiste woorden wijden aan ons werk, maar hebben liever dat u het van onze klanten hoort.

JungleBeeld tbv websitepagina

Life changing experience

De Jungle Challenge van Allied Forces is een life changing experience die impact maakt in jouw business. Op expeditie in Ghana ontdek je ongekende talenten van jezelf en je team waarmee je het verschil maakt terug in Nederland. Ga jij de uitdaging aan?

Lees hier meer over de Jungle Challenge of download onze brochure en je weet vast het antwoord.

Contact

We komen graag met je in gesprek. Neem contact op met een van onze consultants of via onderstaand formulier.

Atoomweg 63
3542 AA Utrecht