Spring naar content

Bring in the marines

Wat het doel ook is, uw organisatie kan alleen groeien als het team er samen voor wil vechten. Allied Forces combineert kennis van het korps mariniers met uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Zo smeden we allianties tussen leiders, teams en individuen.

Bring in the marines

Wat het doel ook is, uw organisatie kan alleen groeien als het team er samen voor wil vechten. Allied Forces combineert kennis van het korps mariniers met uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Zo smeden we allianties tussen leiders, teams en individuen.

stock-photo-business-people-discussing-over-new-business-project-in-office-team-brainstorming-for-new-business-1168692604

Building successful teams & organisations

Allied Forces helpt talenten om een mentaliteit te ontwikkelen gericht op het hebben en vasthouden van de juiste focus, betrokkenheid en vertrouwen. Dit zorgt voor persoonlijke effectiviteit en teams die hun maximale potentieel benutten en succesvol zijn. De allianties die Allied Forces smeedt, zorgen ervoor dat de juiste mentaliteit en kernwaarden breed omarmd worden. Dit leidt tot het behalen van organisatiedoelstellingen.

004-speech

Individu

Op individueel gebied geven we teamleden inzicht in hun talenten en valkuilen en helpen we hen hun eigen veerkracht te ontdekken. Zo kunnen zij hun kwaliteiten optimaal inzetten en de juiste keuzes maken. Door onze constructief confronterende aanpak vergroten we hun zelfbewustzijn, versterken we de competenties en zorgen we voor een versnelling in talentontwikkeling.

002-growth

Team

Goed functionerende teams maken het verschil in iedere organisatie. Hier ontstaat de chemie die mensen boven zichzelf uit laat stijgen waarbij het team altijd op één staat. Samenwerking rust op vertrouwen, gezamenlijke doelen en betrokkenheid. Er gaat geen onnodige energie verloren in de besluitvorming of executie van plannen. Zo bereiden we het team voor op de realisatie van ambitieuze doelen. Zo versnellen we de executiekracht. 

 

003-goal

Organisatie

In een succesvolle organisatie heerst een high performing cultuur waar teams gericht zijn op succes en ieder individu zich bewust is van zijn of haar impact op de resultaten. Zij maken het verschil tussen winnen en verliezen. Ze weten heel goed waarom ze doen wat ze doen en tonen toewijding. Leiders geven het goede voorbeeld en samen bepalen ze hoe ze hun klus klaren, waarbij ownership en commitment centraal staan. Een mooie balans tussen inspraak en loyaliteit. Tussen vrijheid en discipline. Leiden en volgen.

Wie zijn wij

Na een 16-jarige carrière bij het Korps Mariniers, diverse uitzendingen en talloze trainingen over de hele wereld besluit Armand van Velzen zijn officierscarrière achter zich te laten en richt hij in 2014 samen met een collega Business Take Off op. Met een no-nonsense benadering en de tomeloze wil om te winnen, slagen ze erin in korte tijd toonaangevende organisaties aan zich te binden. Ook kiezen ze bewust voor een groeistrategie: In 2015 startten zij de samenwerking met een selecte groep Associate Partners.

Eén van die partners is de ervaren business consultant Cathalijne van Melle. Zij heeft haar sporen verdiend als consultant bij diverse, internationale HR consultancies in Europa en Moskou. Juist daar blijkt dat zij uit hetzelfde hout is gesneden als een marinier: onder lastige omstandigheden succesvol zijn en kwaliteit en toegevoegde waarde leveren aan klanten. Cathalijne’s expertise ligt vooral op het gebied van talentmanagement en leiderschaps- en teamontwikkeling binnen internationale organisaties.

De combinatie tussen het bedrijfsleven en Korps Mariniers blijkt extreem succesvol. In 2018 leggen zij samen de basis voor de volgende belangrijke groeifase van het bedrijf, met een nieuwe naam en identiteit: ALLIED FORCES.

Cases

In de afgelopen jaren hebben we mooie opdrachten mogen vervullen voor aansprekende klanten. Lees hier wat de uitdagingen waren en hoe wij die hebben opgepakt.

Referenties

We kunnen zelf de mooiste woorden wijden aan ons werk, maar hebben liever dat u het van onze klanten hoort.

JungleBeeld tbv websitepagina

Life changing experience

De Jungle Challenge van Allied Forces is een life changing experience. Op expeditie in Ghana ontdek je onvermoede kanten van jezelf. Ga jij de uitdaging aan? Lees onze brochure en je weet vast het antwoord..

Contact

We komen graag met je in gesprek. Neem contact op met een van onze consultants of via onderstaand formulier.

Atoomweg 63
3542 AA Utrecht