Spring naar content

Versterking aan het roer

Na ruim twee jaar vruchtbare samenwerking treedt Anton van den Berg officieel toe als partner van Allied Forces. Samen met Armand van Velzen voert hij sinds 1 juli de directie over het groeiende consultancybedrijf. Na intensieve gesprekken met elkaar en adviseurs kwamen de twee tot het weloverwogen besluit om samen de toekomst van Allied Forces verder vorm te geven.

Oprichter Armand: “Er gebeurt veel in ons bedrijf, met nieuwe klanten, nieuwe medewerkers. Een mooie dynamiek, waardoor het tijd werd de bestuurlijke kant te versterken. Met Anton had ik al een enorme klik, inmiddels vertrouwen we elkaar blindelings. De energie is goed, óók als we het een keer oneens zijn. We delen de visie dat we een toonaangevende consultant willen zijn op het snijvlak van organisatie-, team- en individuele ontwikkeling. Bovendien vullen we elkaar goed aan; Anton is ijzersterk aan de menselijke kant, een trainer die teams in de gaten houdt en mensen vooruit helpt. Ik hou altijd het zakelijke aspect scherp voor ogen.”

Anton: “Dit is een mooie stap, waar we zorgvuldig naartoe hebben gewerkt. En die begint met een goed gevoel. Over de manier van werken, de impact die we willen maken en de high end-dienstverlening waar Allied Forces voor staat. Het is net als bij het korps mariniers: het klantbelang staat centraal en we hebben alles voor elkaar over. Die flow hebben we te pakken en dat horen we gelukkig ook van deelnemers en opdrachtgevers. Op alle relevante specialismen willen we toppers inschakelen, zoals we al een tijd bouwen aan een topteam binnen onze niche. Focus op resultaat, proces en de mens. Zo gaan we nog mooie dingen meemaken.”