Spring naar content

Ook online raken we je oerinstinct

Leren is bij Allied Forces vooral: ervaren. We kunnen veel vertellen, maar je leert het meeste door zaken aan den lijve te ondervinden. Wat betekent dat in de huidige corona-maatschappij, waar we vooral online communiceren?

Voorbeeld: In onze programma’s voor leiderschap- en teamontwikkeling ervaren deelnemers dat ze zich -ook in deze uitdagende tijden- kunnen verbinden aan het team. Dat ze weer in een flow kunnen komen. Hoe ga je onder tijdsdruk om met een uitdagende situatie, waarvoor een gedragen teamoplossing moet komen? Conceptueel maakt het niet uit of we die ervaring online of fysiek oproepen.

We vertellen over onze eigen ervaringen, zoals een militaire missie in Afghanistan, en introduceren dan een challenge. Daarin gaan mensen ook op missie. Er ontwikkelt zich een scenario, dat je naar je oerinstinct brengt. Mensen worden écht geraakt, ook vanachter de laptop thuis en ervaren hoe het is om als team weer optimaal in je kracht te komen. Een waardevolle ervaring die gebruikt kan worden om de maanden van thuiswerken door te komen.

Zo heeft Allied Forces creatieve tools ontwikkeld om teams online dezelfde ervaring te bieden als offline.
We vertellen je graag meer.