Spring naar content

Maak kennis met onze COVID-19 Energy Check

Hoe vol is je batterij? Hoe vitaal is je organisatie nu veel wordt thuisgewerkt? Zijn je medewerkers nog fit en bevlogen? Juist in deze tijd wil je weerbaar en wendbaar zijn, maar onderzoekers voorspellen een sterke toename van psychische klachten en verzuim. Wil je weten hoe je organisatie ervoor staat en welke energiebronnen belangrijk zijn, maak dan kennis met onze COVID-19 Energy Check. Dan weet je meteen aan welke knoppen je kunt draaien.

Met een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst meten we alle relevante waarden bij medewerkers. Is de batterij vol of moet ‘ie nodig worden opgeladen? Als management ontvang je een dashboard met signaalwaarden op het gebied van zaken als vitaliteit, productiviteit, verbondenheid en vertrouwen. En alle medewerkers krijgen persoonlijke feedback op hun scores. Inmiddels hebben we recente resultaten van de Energy Check in kaart gebracht. Je ziet duidelijk dat Covid-19 een significante impact heeft op de werkvloer. Bekijk hier het overzicht.

Wil je weten wat de check kan betekenen voor jouw organisatie? Om de test te ervaren, bieden we ‘m graag kosteloos aan voor één medewerker. Interesse? Neem contact op met Simon Peijnenborgh.