Spring naar content

Executive coaching

Op directieniveau zijn de belangen groot, dus ook de consequenties van het doen en laten. Je laveert tussen de verwachtingen aan de top en de mogelijkheden op de werkvloer. Die duale positie geeft per definitie druk. De vraag is hoe je daarmee omgaat. Executive coaching volgens Allied Forces grijpt in op drie niveaus: Jij als mens, jij en je team, jij en je organisatie.

Eerst nemen we een deep dive in je persoonlijkheid. Met een ervaren team van psychologen en bedrijfskundigen achterhalen we jouw belemmeringen voor succes. We definiëren belangrijke thema’s op het gebied van cultuur, systeem en stressmanagement en bepalen de koers van het programma. Tussendoor schakelen we steeds naar je dagelijkse praktijk. We peilen ook de balans in je lichaam volgens een wetenschappelijk gevalideerde methode, die meetbare effecten oplevert.

Dan gaan we off site voor een serie mentale uitdagingen. We zetten een team om je heen, dat jij moet leiden om vraagstukken onder tijdsdruk op te lossen. Vanuit reflectie en evaluatie krijg je steeds complexere situaties voorgeschoteld, waarmee je jezelf continu kunt verbeteren. Met de verkregen inzichten keer je terug in je eigen werkomgeving en ga je aan de slag. Wij kijken mee, bieden support en evalueren samen het effect van het programma op jouw business.

Bij Allied Forces geloven we sterk in de kracht van training. Vanuit onze achtergrond bij het korps mariniers waren we gewend 95 procent van de tijd te trainen voor 5 procent inzet. In het bedrijfsleven is dat doorgaans andersom. En dáár ligt onze onderscheidende meerwaarde: Wij hanteren een jarenlang geperfectioneerde werkwijze om de werkelijkheid te simuleren in zeer realistische oefeningen. Die koppelen we aan hoogwaardige executive coaching, om effectieve resultaten te boeken.

Geïnteresseerd in executive coaching? Neem contact op met Armand van Velzen.