Spring naar content

Yoran Quist

Tijdens zijn bachelorstudie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit kwam Yoran via-via in contact met Allied Forces. Inmiddels volgt hij een master Human Resource Management en is hij nog altijd betrokken als ‘student-medewerker’.

“Ik ondersteun de organisatie zo goed mogelijk in allerlei soorten rollen en projecten. Het is mooi dat ik daarbij input kan leveren vanuit mijn studie, en natuurlijk vanuit mijn persoonlijkheid. Anderzijds wil ik juist leren van de samenwerking met de verschillende consultants. Nieuwe inzichten verwerven op het gebied van HR, Consulting en Change Management, om hier in mijn toekomstige carrière gebruik van te kunnen maken.”

De werkwijze en filosofie van Allied Forces spreken Yoran enorm aan. “De ontwikkeling van de individu, het team en de organisatie door de combinatie van een mens- en doelgerichte aanpak, is iets waar ik sterk in geloof. Ik wilde er achter komen hoe dit in de praktijk toe wordt gepast en het me eigen maken.”Yoran komt uit Rotterdam, wat hij graag benadrukt. “In mijn vrije tijd sport ik en houd ik van uitgebreid koken. Ook reis ik graag, in de natuur of om steden te ontdekken. Dat doe ik het liefste.”