Spring naar content
F1130123-bewerkt

Simon Peijnenborgh

Simon heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, vanuit uiteenlopende rollen als bijvoorbeeld (interim-) directeur, veranderkundige, projectleider en trainer/coach. Daarnaast heeft Simon -niet heel ongebruikelijk bij Allied Forces- een achtergrond bij het Korps Mariniers. 

Naast zijn activiteiten voor Allied Forces heeft Simon zijn eigen bedrijf Vital 2 Perform. Daarmee richt hij zich op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. “Er zijn raakvlakken op het terrein van leiderschaps- en teamontwikkeling. De leider speelt een essentiële rol in het versterken van de energiebronnen van de werknemers. Ik krijg energie van verschillende, afwisselende trajecten die we op maat maken voor wat echt nodig. Ik krijg ook veel energie van de verticaliteit tijdens implementaties: als leider de visie en strategie uitzetten, maar ook op de werkvloer staan om samen een klus klaren.”

Als 22-jarige stond Simon al voor een peloton in Noorwegen, zijn eerste managementervaring. Na 10 jaar Defensie realiseerde hij een andere droom: een wereldreis met zijn vrouw. “Die anderhalf jaar heeft mij veel gebracht. De les die me het beste is bijgebleven: Laat de reis z’n werk doen, plan niet te veel. Dat is ook een belangrijk uitgangspunt van Allied Forces. Eigenlijk is het heel simpel, ik wil samen met mensen waar ik energie van krijg impactvolle trajecten bij klanten uitvoeren. Trajecten die echt het verschil maken.”