Marrielle_groter

Mariëlle Vrancken Peeters Loon

Mariëlle Vrancken Peeters heeft bijna 30 jaar ervaring als management consultant, coach, trainer en procesbegeleider. Zij is open, eerlijk, enthousiast en direct en krijgt veel energie van het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties.

Mariëlle is in staat een veilige omgeving te creëren, op een prettige manier te confronteren en weet de ‘vinger op de zere plek’ te leggen. Haar focus daarbij is, naast het ontwikkelen van vaardigheden, het versterken van zelfbewustzijn en het ‘open gooien’ en verdiepen van de onderlinge communicatie en samenwerking. Zo komen mensen, en de teams en organisaties waarin zij werken, in beweging en worden ze effectiever en vitaler.

Na haar studies Arbeid- en Organisatiepsychologie en MBA Bedrijfskunde heeft zij als management consultant bij Hay Group (nu Korn Ferry) en PricewaterhouseCoopers uiteenlopende opdrachten uitgevoerd op het gebied van human resources management en verandermanagement. Sinds 2003 werkt zij als zelfstandig coach, trainer en procesbegeleider.

Mariëlle is getrouwd, woont in Rotterdam, heeft twee dochters en een zoon en besteedt veel aandacht aan ontwikkeling. Zowel fysiek met sporten en wandelen, als mentaal door opleidingen. Zo werkt zij al jaren met de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), heeft zij een bezieligsopleiding bij Itip gevolgd en de opleiding Systemisch Adviseren bij Bert Hellinger Instituut afgerond.