_72A8228_P

Julia van Opdorp

Mijn naam is Julia van Opdorp. Nu de laatste fase van mijn bachelor in European Studies is aangebroken, start ik mijn stage bij Allied Forces. Mijn interesse in het vak als consultant is gewekt door een studieproject. Ik hoop de komende periode veel te leren over de unieke werkwijze van Allied Forces en een bijdrage te leveren aan het team.

Ik ben erg resultaatgericht en ga een uitdaging niet uit de weg. De vele projecten tijdens mijn studie hebben mij geleerd om effectief samen te werken in een multiculturele omgeving. Op uitwisseling in Amerika heb ik geleerd zelfstandig te werken op academisch niveau. Mijn toekomst is internationaal gericht. Daarbij zie ik het oplossen van complexe problemen en bij elkaar brengen van verschillende culturen als een uitdaging.

Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Hardenberg. Wij gaan graag samen hiken op mooie plekken in Europa. Toch ben en blijf ik een Brabantse in hart en nieren en hou ik van gezelligheid en het Bourgondische leven. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken over de moderne geschiedenis. Een nieuwe hobby is hardlopen.