Cathalijne-van-Melle-768x515 copy

Cathalijne van Melle

Cathalijne van Melle heeft meer dan 20 jaar ervaring in talent management, team- en leiderschapsontwikkeling. Een groot deel van die tijd werkte zij als management consultant in het buitenland, onder meer voor internationale HR-consultancies als Accenture, Korn Ferry, Hay Group, Cubiks en LTP. In 2015 koos zij voor het zelfstandig ondernemerschap en bouwde als partner mee aan Allied Forces Consultancy.

Tijdens haar studie (Bedrijfskunde en een Master in International HR Relations) ontdekte Cathalijne al snel dat haar affiniteit sterk uitging naar de mens- en organisatiekant. Het is haar passie om mensen en teams te helpen hun veerkracht en daadkracht te ontdekken en écht te benutten. Omdat zij zo bewuste keuzes kunnen maken en effectief en gelukkig zijn in  zowel hun professionele als hun prive leven. Haar persoonlijke stijl kenmerkt zich door een combinatie van scherp analytisch inzicht, creatief denken en een groot inlevingsvermogen. Zij weet individuen en teams op een constructief-confronterende manier nieuwe inzichten te geven. Hierbij heeft zij veel oog voor de bredere organisatiecontext.

Cathalijne hecht veel waarde aan haar gezin en een gezonde levensstijl, met oog voor lichaam en geest. Dit komt ook terug in haar coaching. Ze is een gecertificeerd coach en volgt regelmatig Masterclasses op het gebied van persoonlijkheids- en teaminstrumenten (o.a. MBTI & Hogan) en gerelateerde onderwerpen.