Spring naar content

Amy Mommers

Je kunt het toeval noemen of het lot, maar volgens Amy móest het zo zijn: Tijdens een vakantie op Curaçao kwamen zij en haar man Michiel spontaan Allied Forces-partner Anton tegen. Hij en Michiel kenden elkaar van het Korps Mariniers. De ontmoeting vond plaats in een periode waarin Amy nadacht over haar carrière in de logistiek. En dáárom noemt ze het geen toeval.

“Ik deed de administratie voor grote klanten als Zalando en Bol.com. Hard werken, onder grote druk, maar met toffe collega’s. Op een gegeven moment werd ik Team Leader en mocht ik een eigen team opzetten. Dat werd de spil van de HR-afdeling. Alles ging heel voorspoedig, maar een grote overname veranderde de cultuur. Het persoonlijke dreigde verloren te gaan, terwijl dat juist de crux was van ons succes. Ik ging twijfelen.”

Om eens goed bij zichzelf te rade te gaan, besloot Amy af te reizen naar Italië. Een soul searching-expeditie. “Ik wilde achterhalen waar ik blij van word in mijn werk. Niet van de stress. De ontmoeting met Anton schoot door mijn gedachten, want hij had aangegeven dat er bij Allied Forces altijd kansen zijn. We besloten een open gesprek aan te gaan, en zie: Nu werk ik hier als project manager.”

Die term dekt niet helemaal de lading, want Amy zet zich op allerlei fronten in, óók financiële administratie en HR. “Ik krijg alle vrijheid en vertrouwen om mijn weg te vinden. Precies wat ik nodig had. Het eigenaarschap dat centraal staat in ons gedachtegoed, brengen we zelf heel concreet in praktijk. Zo helpen we allemaal om de groei in de goede banen te leiden. Het draait om de mens, om de sprankel in je ogen. Dat is wat we willen uitdragen.